Enorm dankbaar en trots op de mooie woorden van mijn klanten.

Maar dit is nog niet alles, kijk voor meer referenties op de facebookpagina van DOG MEETS DOG en Google! 

ANCA

ANCA

 

Na veel zoeken naar de geschikte uitlaatservice voor onze hond, zijn wij terecht gekomen bij Lisette van DOG MEETS DOG.

We hebben nog nooit eerder te maken gehad met een hondenuitlaatservice. We vonden het erg belangrijk dat onze hond bij een veilige en betrouwbare uitlaatservice terechtkwam. Gelukkig kwamen we op de site van DOG MEETS DOG terecht. De service die op de site weergegeven wordt, was voor ons de reden om contact te leggen met DOG MEETS DOG.
De eigenaresse Lisette kwam persoonlijk langs om uitleg te geven over haar uitlaatservice en natuurlijk om te kijken of er wel een klik is, zowel voor de hond als voor Lisette.
Gelukkig was er gelijk een klik bij Lisette en bij onze Anca. 

We zijn zo blij dat we voor DOG MEETS DOG hebben gekozen. Anca krijgt voldoende beweging tijdens haar wandelingen. Lisette houdt ons op de hoogte, met betrekking tot de wandelingen met Anca, door middel van berichten te sturen en prachtige foto's. We hebben vertrouwen er in dat Anca in goede handen is bij Lisette.

Als we een keer in het nauw zitten en we hebben extra opvang nodig voor Anca, dan staat Lisette altijd klaar om met je mee te denken voor oplossingen.
In ieder geval zijn wij erg tevreden over de service die geboden wordt door Lisette aan Anca en aan ons!

Groet,
Bob & Petra

november 2013

BENTE

BENTE

Met mijn lieve witte herder Bente maakte ik elke dag een lange wandeling in de bossen. Nadat ik dit door rugklachten niet meer kon, moest er een oplossing komen. Als we zo’n grote groep honden tegen kwamen was Bente heel bang. Een uitlaatservice was daarom niet mijn eerste keus. Tenminste dat dacht ik. Lisette was ik ook wel eens tegen gekomen en als ik dan een stukje met haar mee liep ging het wel goed!!.....

 

Lisette kwam thuis langs om kennis te maken en het was liefde op het eerste gezicht. Bente ging en gaat vanaf dat moment met heel veel plezier met Lisette mee. Rond de tijd dat Lisette komt rekt ze zich uit en gaat voor het raam zitten. Als Lisette binnen komt is er een begroeting alsof ze elkaar weken niet hebben gezien. Wat ik erg fijn vind is dat Lisette de honden laat zijn wie ze zijn. Bente is een hond die graag de roedel bij elkaar houdt op een sociale manier en bij Lisette kan ze heerlijk "herderen". En door de wandelingen met meer honden is ze ook minder bang voor grote groepen honden geworden. Als het nodig is kan ik altijd een beroep doen op Lisette om Bente een keer extra uit te laten.

 

Ja, ik gun mijn lieve witte herder graag deze fijne wandelingen met Lisette!!

 

Janet de Lange
oktober 2012

BOBBIE

BOBBIE

 

Toen wij in november 2015 naar Loosdrecht verhuisden werd Lisette ons van harte aangeraden als hondenuitlaat. Sinds december 2015 gaat onze hond Bobbie dus met Lisette mee wandelen. Wij zijn zeer tevreden en nog belangrijker Bobbie is erg blij met Lisette en "haar" honden. Wij hebben ook ervaring met andere uitlaatservices in een andere woonplaats. Wij merken vooral aan Bobbie dat Lisette echt een hart voor dieren heeft! Bobbie komt schoon en voldaan thuis. 

 

Sylvana Derksen
maart 2017

BORKA

BORKA

 

Zoals je weet gaan wij met ons gezin voor 2 jaar naar Madrid verhuizen en uiteraard gaat Borka mee!

Wij, maar zeker Borka, gaan je missen!
We hebben Borka altijd met zo'n goed gevoel aan je over gelaten. Jij hebt haar, na een wat mindere ervaring met een uitlaatservice, weer helemaal haar zelfvertrouwen teruggegeven door alle tijd met haar te nemen. Ook enorm gewaardeerd waren je updates tijdens de eerste wandelingen en uiteraard de te gekke foto's.
Leuk ook om het verschil te zien hoe Borka in de eerste wandelingen met je naar de bus liep (alvast vooruit en blaffend) en hoe ze dat nu zo beheerst naast je doet.

Bedankt en hopelijk weer een plekje vrij in 2014? :)

 

Barbara van Kleef

juli 2012

BRAM

BRAM

Bram, onze ruwharige teckel, loopt sinds november 2012 mee met de woensdagmiddagwandeling en als jongste telg moet Bram nog veel leren maar dat is aan Lisette wel toevertrouwd.

Bram is van nature een vrolijke blijerd én super enthousiast als Lisette hem weer komt halen voor zijn middag uit. Ik zie geen verschil in de wijze waarop hij Lisette begroet of ons. Lisette is heel eigen en hoort er voor Bram helemaal bij.

 

Zelf merk ik dat Bram veel opsteekt van zijn wekelijkse wandeling ondanks zijn ondeugende instelling.

Zo af en toe loopt Bram mee op een andere dag of maken we gebruik van de individuele wandeling als Bram niet met mij mee naar kantoor kan. En ook dat verloopt probleemloos. Als Bram maar kan rennen en spelen dan is het voor hem goed, en met Lisette en 6 andere staartjes erbij is dat sowieso een reden tot feest!

 

Ik ben blij met Lisette. Ik vind haar houding ten opzichte van Bram erg prettig. Ze is geduldig en let goed op de individuele aandacht die een hond(je) nodig heeft. De manier waarop ze communiceert met baas & hond is persoonlijk, warm en oprecht. En daar houd ik van!

En Bram…Bram vindt Lisette het einde en hoopt dat hij nog vaak & veel met haar mee uit mag!

 

Mirella Noy

februari 2013

BRUNO

BRUNO
 
Al wandelend op de hei heb ik Lisette ontmoet, ze is letterlijk op m' n pad gekomen. 
Ik had op dat moment geen ervaring met een hondenuitlaatservice, maar haar enthousiasme en het feit dat ze kleine groepen honden had sprak me erg aan.
 
Inmiddels loopt Bruno al weer 1,5 jaar met heel veel plezier met haar mee en heeft hij in die tijd enorm veel geleerd, ik ook trouwens, want haar betrokkenheid is enorm en wil alleen het beste voor hond en baas.
 
Haar grote liefde voor de honden, zorgvuldigheid en kennis van zaken maakt Lisette bijzonder!
 
Annelies Nobbenhuis
februari 2013

COCO

COCO

 

Sinds een paar maanden gaat onze hond Coco (een bruine lab van 3 jaar) 3 dagen per week mee met Lisette van hondenuitlaatservice DOG MEETS DOG. En elke keer is het weer een feest, zodra ze de sleutel in het slot hoort. Voor ons heeft ze dan geen oog meer, wandelen en spelen met haar vrienden van de uitlaatservice is alles wat ze wil.

 

We zijn overgestapt van een andere uitlaatservice, omdat Coco vanuit gezelligheid en speelsheid wel eens aanhaakte bij een andere roedel op de hei. Sinds Coco met Lisette meeloopt is dit nog geen enkele keer voorgekomen. De kleinschaligheid die Lisette biedt is een uitkomst. Het maakt dat wij Coco met veel vertrouwen durven mee te geven. Iedereen blij!

 

Cherryl de Wit

december 2011

FITA

FITA

Onze Duitse herder Fita heeft een gevoelig zieltje. Ze is snel onder de indruk van dingen om haar heen, ook van andere honden. Was, moet ik eigenlijk zeggen, want de wandelingen met Lisette hebben wonderen gedaan voor haar zelfvertrouwen. Wij merken thuis en tijdens het lopen dat ze rustiger en evenwichtiger is, en niet alleen wij, ook vrienden en familie hebben er opmerkingen over gemaakt.

 

De kleine roedels, Lisette’s zorgvuldige en liefdevolle omgang met de honden, haar flexibele en professionele instelling, en – niet te vergeten – het feit dat Fita duidelijk dol op haar is... Allemaal dingen waar ik blij van word.

 

Fita is het liefst buiten en in beweging. DOG MEETS DOG is voor mij dé oplossing op dagen dat ik te weinig tijd heb om zelf in die behoefte te voorzien. Ik laat haar graag onder Lisette’s hoede over de hei struinen. En niet alleen omdat het mij goed uitkomt, ook omdat Fita er duidelijk baat bij heeft.

 

Anna Roelofsz
oktober 2012 

JOEP

JOEP

Als Joep het busje van Lisette hoort begint zijn staart te zwiepen en gaat hij knor-geluidjes maken van plezier, want zijn grote vriendin komt eraan! Als het aan hem lag ging hij drie keer per dag met haar mee!

 

Ik vind het heerlijk dat Joep met haar meekan; het geeft me een rustig gevoel, want ze combineert kennis en verantwoordelijkheid met liefde voor en plezier met de honden. En ze is ook nog eens gewoon een leuk mens. 


Annemarie Griffioen 

december 2011

 

JOEPIE

JOEPIE

Ik heb mijn teckel Joep(ie) 2 maanden geleden aangemeld voor wandelingen met Lisette en de wandelmaatjes. Joep had behoorlijk wat problemen in de omgang met andere honden.

Tijdens de proefwandeling heeft Lisette laten zien dat Joep eigenlijk wel heel leuk kan spelen met andere hondjes en dat het vooral te maken heeft met zelfvertrouwen van hem maar zeer zeker ook van mij.

Nu zijn we 2 maanden verder en wat blijkt? Ik heb een totaal andere hond! Hij speelt met hondjes en is niet meer van de hei weg te slaan! Ik heb dankzij Lisette veel meer zelfvertrouwen gekregen en daardoor mijn hond ook!

 

DOG MEETS DOG is een geweldige en kleinschalige uitlaatservice waar goed gekeken word naar de honden (en hun baasjes)! Door de kleinschaligheid krijgt elke hond de aandacht die hij verdient! En het belangrijkste is dat mijn hond geniet van de wandelingen en nu genoeg zelfvertrouwen heeft om te spelen in plaats van te vechten!! Ik vind je een topper lisette!! 

 
Groetjes van Marjolein en een pootje van Joep!
november 2013

KOOS

KOOS

Sinds een jaar gaat onze herplaatser met Lisette mee.

Koos had nog niet geleerd te luisteren en was het nog niet gewend om los te lopen en met andere honden te spelen. Nu, en jaar later, hebben we een heel andere hond. Dit komt mede door de fantastische service van Lisette.

Ze heeft ons bijgestaan met raad en daad! En samen met ons heel hard gewerkt om van Koos een goed luisterende en gezellig spelende hond te maken.
Wat we ook fijn vinden is dat de groepjes van Lisette klein en overzichtelijk zijn.
Tot slot is haar flexibiliteit heel fijn. Als je een keer extra wil laten meelopen, kan dat vaak.

We zouden DOG MEETS DOG zeker aanraden!

 

Sibrinne Troost
maart 2017

LIMME VAN DER VEER

LIMME VAN DER VEER

Als hondengedragstherapeut ken ik Lisette van Doorn en haar Dog Meets Dog vooral beroepsmatig. Met enige regelmaat verwijst zij hondenbezitters naar mij door, die wat hulp kunnen gebruiken.

We hebben elkaar een paar jaar geleden ontmoet en sindsdien heb ik Lisette leren kennen als een integere professional, met een groot hart voor honden.

 

Bovendien heeft ze een duidelijke visie van waaruit ze haar bedrijf runt.

Het doel van haar uitlaatservice gaat verder dan het simpelweg een uurtje over de hei lopen met een groep honden. Bij Dog Meets Dog gaat het primair om de kwaliteit van de wandeling. En om die te kunnen waarborgen selecteert Lisette "haar" honden ondermeer op hun sociale vaardigheden.

Alles draait om een ontspannen, vrolijke sfeer binnen de groep. En honden die deze balans in gevaar kunnen brengen worden niet of alleen onder heel strikte voorwaarden meegenomen.

Deze keuze draagt ertoe bij dat bij Dog Meets Dog alle honden daadwerkelijk kunnen genieten van de wandelingen en onbekommerd lol kunnen maken met hun soortgenoten.

 

Met de grootste vanzelfsprekendheid neemt Lisette alle tijd, om vanuit haar intuitie en met kennis van zaken honden te helpen met hun onzekerheid. (Bijvoorbeeld bij het vervoer in de auto, met andere honden.)

Iedere hond is voor Lisette in de eerste plaats een individu, een unieke ziel. En zo gaat ze ook met ze om. Haar persoonlijke aandacht voor elke hond is karakteristiek.

 

Dog Meets Dog is voor mij één van de weinige uitlaatservices, en er zijn er veel op het moment, waar ik m'n eigen hond absoluut met een gerust hart aan mee zou geven. Omdat ik weet dat-ie de tijd van z'n leven zou hebben, in een leuke groep en met een liefdevolle & vakkundige begeleiding.

 

Limme van der Veer

De Gooise Hondencoach

december 2016

LOUIS

LOUIS

Onze teckel Louis loopt sinds eind 2014 met DOG MEETS DOG mee. Na enige aarzeling over een ‘uitlaatservice’ kwamen we, na een ontmoeting op de hei met het baasje van Joepie, bij Dog meets Dog uit. Al bij het intakegesprek hadden we een prima gevoel bij de aanpak van Lisette en dat is altijd zo gebleven. Wat echt opvalt zijn de heldere communicatie en enorme betrouwbaarheid van Lisette.
Op de afgesproken tijdstippen wordt Louis opgehaald en thuisgebracht voor de uitgebreide wandelingen, keurig drooggemaakt met de handdoek…deur weer op slot, top!
Via leuke whatsapp foto’s en filmpjes blijf je goed op de hoogte wat je viervoeter beleefd heeft, wat wil je nog meer?

Dankjewel Lisette voor deze prima service.

Peter Nelissen
november 2015

MALIN

MALIN

Onze labrador Malin gaat al vanaf het begin met de wandelingen met Lisette mee. Ze vindt het heerlijk en komt goed aan haar trekken in het bos of op de hei. Het is een gezellig roedeltje honden en Lisette kan goed met ze overweg. Ik geef in vol vertrouwen mijn hond aan haar mee. Als er om een of andere reden eens extra opgelet moet worden is dat geen probleem en hoor ik bij terugkomst hoe het gegaan is.
En wat ik ook heel belangrijk vind is dat het contact Lisette - Malin heel gezellig is. Wij zijn dus heel blij met haar! 


Leny Walstra

september 2012

MIKKI

MIKKI
Sinds het voorjaar van 2012 loopt onze Mikki twee keer per week mee met Lisette. Mikki is een boerderijhondje van ruim 1 jaar. Superlief maar niet altijd even gehoorzaam. Mikki was voordat ze met Lisette meeliep angstig in het contact met andere honden. Bij Lisette geniet Mikki.

Zodra de auto van DOG MEETS DOG de straat inrijdt begint ze te kwispelen. Tijdens de wandelingen heeft ze geleerd naar Lisette te luisteren en contact met andere honden te maken. Als we nu zelf met Mikki op de hei lopen zien we dat ze meer zelfvertrouwen heeft richting andere honden en mensen. Om Mikki meer gehoorzaam binnen ons gezin te maken heeft Lisette ons aangeraden contact met een, bij haar bekende, hondentrainer te zoeken. Dit heeft ons veel duidelijkheid en comfort gebracht.
 
Lisette veel dank. We zijn erg blij met de kleine groepen van de uitlaatservice en de aandacht die je hebt voor iedere individuele hond.
 
Jessica Hesselink
september 2012 

MILO

MILO

Onze eerste hond Milo is een energieke, kauwgrage, lieve, vrolijke, speelse, over-enthousiaste bruine labrador. Druk doende om de psychologie tussen honden en hun baasjes te doorgronden, worstelden wij vooral de eerste maanden tijdens onze wandelingen met de juiste aanpak van deze sterke pup en puber. Toen wij Lisette tegenkwamen en een paar keer met haar en de kleine roedel uitlaathonden meeliepen, ontspon zich een geanimeerd gesprek over de opvoeding van honden. Haar aanpak sprak ons meteen aan, niet in de laatste plaats omdat ze met rustige stem maar vaste hand de honden leidde. En we spraken af dat Milo – zodra hij oud genoeg was – met DOG MEETS DOG zou meelopen.

 

We hebben er nooit spijt van gehad. Want Milo leert nu niet alleen van ons, maar ook van Lisette en de roedel honden. Daardoor is hij sociaal, enthousiast, nooit angstig en immer bereid om met andere honden te spelen. Als er tijdens de wandeling iets opmerkelijks is gebeurd, krijgen we een What’s Appje van Lisette, niet zelden gevolgd door een spontane foto of lachwekkend filmpje. Voor ons het bewijs dat Lisette haar honden nooit plichtmatig uitlaat, maar ze daadwerkelijk in haar hart sluit. En aan het dolblije gekwispel van onze Milo te zien als Lisette hem komt ophalen, denk hij er net zo over!


Inge Groot & Roel Kroes
januari 2014 

NELSON

NELSON

Een uitkomst!
 

Omdat wij niet alle dagen overdag thuis zijn, zochten wij een uitlaatservice voor onze Beagle Nelson. Een 7-jarige reu die makkelijk vrienden maakt met andere honden. Maar het is ook een ‘mannetje’ dus de tijdelijke bazin moet wel overheersen. Na een proefwandeling met Lisette waren we al overtuigd. Dat zou helemaal goed komen.


Nelson loopt nu al een aantal maanden met de groep mee. 3 ochtenden per week wordt hij opgehaald. En het is goed te merken hoe gewend hij al is. Als de DOG MEETS DOG auto voor ons huis stopt, staat er een enthousiast beest voor het raam te springen. En dat alleen is al een goed teken, aangezien hij bij onbekenden zich altijd duidelijk laat horen.

De wandelingen gaan goed. Nelson heeft z’n reu-gedrag wel eens laten zien, maar Lisette weet goed in te grijpen. En hij weet nu wie de baas is bij de wandelingen. Kortom, DOG MEETS DOG is een uitkomst voor ons!

 

Eric & Jennifer Zwaap
mei 2013

PUCK

PUCK

Onze lieve Berner Sennenhond Puck is mijn alles. Daarom ben ik heel kieskeurig in alles wat haar betreft. Wat een opluchting is het dan als er een uitlaatservice bestaat als DOG MEETS DOG. Kernwoorden: individuele aandacht, maatwerk, service, flexibiliteit, kennis en vooral liefde voor honden. Heel bijzonder.
 

Kleinschalige groepjes met maximale aandacht voor elke hond, in een schoon busje, onderverdeeld in kleinere compartimenten voor de veiligheid. Er wordt zorgvuldig gekeken naar de samenstelling van de groep honden en zo probeert Lisette voor iedere hond het beste plekje te vinden.
 

Stapelgek zijn ze op elkaar, dat is heel fijn om te zien als baasje. Als Lisette haar komt halen trippelt Puck zonder om te kijken achter haar aan, na toestemming springt ze het busje in. Meteen keurig zitten, want goed gedrag wordt beloond met wat lekkers. Na de wandeling en het spelen met haar vriendjes, is ze heerlijk verzadigd en moe.
 

Wat vindt Puck van DOG MEETS DOG? Als ik “Lisette” zeg, begint ze te kwispelen. Als Puck haar auto hoort, loopt ze snel naar het raam en vervolgens blij naar de deur. Daar krijgt Lisette elke dag weer de meest enthousiaste begroeting. Honden kunnen niet praten, maar dat is voor mij een duidelijk antwoord! Wij zouden Lisette voor geen goud meer willen missen.


Karin de Fraiture
augustus 2012 

ROGER

ROGER

 

Roger vindt het altijd erg leuk om met Lisette en de andere honden te gaan wandelen.
Roger is een enthousiaste speelse hond waarmee Lisette perfect weet om te gaan.
Behalve wandelen krijgen we voor Roger ook nuttige voeding tips.
Dog Meets Dog is echt van toegevoegde waarde voor ons.

 

Anneke, Claus en Roger :)
juli 2017

RYLEE

RYLEE
Rylee is onze tweede hond uit Bulgarije. Naar andere honden kan ze in het begin van de ontmoeting onzeker zijn. Daarom leek het ons goed om haar mee te laten wandelen met Lisette. Gelukkig wilde Lisette haar onder haar hoede nemen. Ze loopt nu ongeveer 2 x per week mee en het gaat steeds beter. In het begin vond ze het wel leuk maar spannend om mee te spelen maar dat gaat steeds beter.
 
Lisette houdt haar roedel klein, overzichtelijk en rustig. En ik vind dat ze veel verstand van zaken heeft. Ik geef niet zo maar mijn honden aan een ander mee, maar aan haar durf ik hen met een gerust hart mee te geven.
 
Stefanie Koele
september 2014

SAMBA

SAMBA

Ik ben heel blij met DOG MEETS DOG! Sinds een paar maanden loopt onze hond Samba met Lisette mee en dat gaat heel goed. Het geeft een goed gevoel dat de groepjes relatief klein zijn waardoor je hond goed in de gaten kan worden gehouden. Het is altijd groot feest als Samba wordt opgehaald. Ik kan deze uitlaatservice iedereen aanraden!!


Marieke Nederhorst

mei 2013

SHANTI

SHANTI
Wij hebben een Tervuerense Herder van bijna twee jaar oud. Eigenlijk heeft ze altijd het geluk gehad dat ik geen baan had en lekker vaak met haar naar het bos kon. Maar ineens kreeg ik werk en ik vind niet dat je hond daar de dupe van moet zijn.
 
Na zorgvuldig alle uitlaatservices te hebben bekeken op internet, sprak DOG MEETS DOG mij het meeste aan.
Ik had er moeite mee mijn hond aan een ander toe te vertrouwen, ze is mijn alles en waar ik ga gaat zij, maar Lisette heeft mijn vertrouwen al gauw gewonnen. Ik vind dat ze met zachte hand toch veel gezag over de honden heeft en dat vind ik belangrijk. Iemand die niet als een dictator tegen mijn hond tekeer gaat.
Kortom ik denk dat ze Shanti straks nog als een oude bejaarde hond mee zal maken en daar zijn zowel Shanti als ik heel blij mee!
 
Harjo Kühne
november 2012 

ROXY & SNOEPIE

ROXY & SNOEPIE
 
Ik ben al twee jaar heel blij met de service van DOG MEETS DOG. Mijn twee energieke honden zijn super enthousiast als Lisette aankomt om hun mee te nemen voor de wandeling. Dat is vanzelfsprekend want Lisette geeft, voor ons gevoel, elke hond persoonlijke aandacht om de wandeling zo leuk mogelijk te maken.
Lisette zorgt ervoor dat je hond in een passende groep komt en heeft ook handige tips over opvoeding.
Als je je hond goed wil socialiseren en moe wilt maken, zou ik DOG MEETS DOG zeker aanraden.
 
Lorna Tasker
juli 2017
 
 
 

TIBO

TIBO

Door wat wisselingen in onze werktijden kregen wij het in mei 2013 niet meer voor elkaar om onze trouwe lieve Tibo (een echte Golden Retriever van ruim 5 jaar) op de maandagmiddag uit te laten.

Nadat ik al eens op het internet had gekeken, zag ik plotseling de auto van “DOG MEETS DOG” op de Gijsbrecht van Amstelstraat in Hilversum staan. Na even wat gegevens te hebben uitgewisseld kwam Lisette een paar dagen later bij ons thuis om kennis te maken met TIBO en zijn baasjes. Na een succesvolle proefwandeling mocht TIBO voortaan met Lisette mee op de maandagmiddag.

 

Als TIBO zou kunnen praten zou hij zeker zeggen dat hij de maandagmiddag het leukste uitje vindt van de hele week. De paar keren dat wij thuis waren sprak het enthousiasme van TIBO voor zich! Bij het zien van Lisette, zwaait zijn staart zeer uitbundig in het rond en wil hij dolgraag mee; wij bestaan bijna niet meer voor hem! En als hij na een paar uur weer terug komt lijkt het er echt op dat hij wil zeggen: “jongens wat was dit weer leuk!!”.

De manier waarop Lisette met de honden omgaat is in 1 woord gewoon SUPER; als hondenbezitter kan je je geen betere uitlaatservice voorstellen; een echte aanrader!

 

Hans Hofman
november 2013 

TURBO

TURBO

Turbo gaat nu al bijna een jaar, 2 keer per week met Lisette mee met heel veel plezier!

 

Turbo weet precies wanneer het busje van Lisette komt voorrijden. Een uur van te voren zit hij er al helemaal klaar voor en wacht in zijn mand, bij het raam, tot dat het busje komt aanrijden. Elk busje wat langs komt zwaait hij hevig met zijn staart in de hoop dat het Lisette is en de andere hondjes.

In het begin haasten wij ons na het werk snel naar huis naar Turbo, met de gedachte hij is al lang alleen thuis en zou wel nodig moeten plassen. Maar nee, hij komt vaak geeneens zijn mand uit. Alleen zijn kop steekt hij uit de mand, ooh zijn jullie nu al thuis, ik ben nog heerlijk aan het dromen over mijn leuke wandeling op de hei met alle leuke hondjes waar ik heerlijk mee heb gespeeld.

 

Lisette voelt Turbo goed aan en heeft veel liefde voor de honden en kan ons ook goed advies geven. Door regelmatig contact en foto’s worden wij goed op de hoogte gehouden. Er is altijd ruimte voor overleg, dag wisselen, extra dag of advies. Dat voelt erg prettig.

 

Wij roepen altijd tegen Turbo de avond van te voren je mag morgen weer op ‘uitstapje’! Hij vind het geweldig en wij kunnen met een gerust hart naar ons werk met de gedachte hij gaat ‘s middags heerlijk wandelen op de hei met Lisette en de hondjes!


Wieke Westrik

juli 2012

VITO

VITO

Sinds begin dit jaar gaat Vito (een bruine lab van 5 jaar) mee met de wandelingen van DOG MEETS DOG. Het is heerlijk om te weten dat hij goed verzorgd en met veel plezier meegaat. Heel soms ben ik ook thuis als Lisette hem ophaalt en ook dan gaat Vito zonder twijfelen heel graag mee.
 

Mijn ervaringen zijn alleen maar positief. Vito heeft een aangeboren afwijking aan zijn ellebogen (elleboogdysplasie) en soms kan hij aan het eind van een wandeling iets minder soepel lopen. Als dat aan de hand is, krijg ik altijd een berichtje van Lisette om me te waarschuwen. Overigens is er niets meer van te merken als ik 's middags thuiskom, want dan heeft Vito heerlijk liggen slapen en is weer helemaal uitgerust.

Het is een heerlijk idee dat ik rustig weg kan zijn en weet dat er ook voor Vito goed gezorgd wordt!

 

Roos Prins

juli 2012

YALA

YALA

Onze lieve, ondeugende, 9 van de 10 keer vrolijke Yala een golden retreiver van 1,5 jaar gaat sinds juli 3 dagen mee met Lisette om te wandelen. Vanwege een wijziging qua werk zijn we op zoek gegaan naar een honden uitlaatservice en terecht gekomen bij DOG MEETS DOG.

 

Na een kennismakingsgesprek en een wandeling waren we overtuigd dat Yala het wel naar haar zin zou hebben en niets bleek minder waar. Yala is van nature een onzekere hond met andere honden en we merkten na een maand toch wel dat ze wat zekerder werd van haar eigen kunnen en niet meer gelijk ging piepen bij een ander hond. Door een klein groepje honden bij elkaar te zetten en op elkaar af te stemmen in de auto, wie passen er bij elkaar en wie niet, zorgt er ook voor dat wij een nog leukere hond krijgen. 

Op de dagen dat ze mee gaat voor de wandeling, zeggen we tegen haar dat Lisette haar straks komt halen, hierop loopt ze al naar de deur want het is voor haar echt een uitje. Zelf heb ik dit ook een aantal keer gezien dat wanneer Lisette er aankomt dan telt de baas niet meer mee, ze kijkt niet op of om, ze wil eruit en naar de auto toe om weg te gaan. Bij thuiskomst een lekker snoepje en dan lekker slapen en dromen tot de baasjes thuiskomen is nu de dagbesteding geworden.

Het is dat honden niet kunnen praten, maar de kwispelende staart en de super enthousiaste begroeting naar Lisette toe zegt ons als baasje dat ze het goed heeft en naar haar zin. En dat is voor ons zeker net zo belangrijk.

Voor Lisette hebben we dan ook als hondeneigenaar alleen maar lof over hoe ze met onze hond omgaat. Kortom hier spreken twee zeer tevreden hondeneigenaren en een blije hond.

 

Wilco de Haan & Susan Brugge - de Haan
augustus 2013