WELKOM OP DE WEBSITE VAN DOG MEETS DOG!

(03-08-2020 under construction)

 

Bent u ineens wat drukker dan anders, of merkt u dat uw hond bruist van de energie en meer nodig heeft dan de wandelingen met u alleen?

Het kan ook zijn dat u mij tijdelijk nodig heeft of dat u graag wilt dat uw hond meer met andere honden om gaat.


Ik werk bij voorkeur met vaste wandeldagen, zodat uw hond kan leren van zijn of haar vaste wandelmaatjes en zij met elkaar een hechte roedel gaan vormen. 

Voor mij is dit ook prettig zodat ik uw hond goed leer kennen en de persoonlijke aandacht kan geven die hij of zij nodig heeft.


Flexibiliteit in de aanvraag van de wandelingen is zeker mogelijk waar de groepen en de aantallen dit toelaten. Want 7 is het maximale aantal waarmee ik op pad ga.
Mocht het in de wandelgroepen toch een keer niet passen, dan denk ik graag met u mee voor een andere oplossing.

 

Met vriendelijke groet,

Lisette

De wandelingen

Mijn woon-, werk- en wandelgebied liggen alle drie binnen Loosdrecht en Hilversum - zuid. Dit heeft als voordeel dat de reistijden heel kort voor uw hond zijn en ik de omgeving als geen ander ken.


Ik loop 2 groepswandelingen per dag van maandag tot en met vrijdag. 
De groepen bestaan uit maximaal 7 honden per wandeling. We lopen voornamelijk op de Hoorneboegse heide vanwege de vele opstap mogelijkheden, het grote aantal wandelpaden en het omheinde gebied. 

Uw hond is ongeveer 2 uur van huis. Wees niet ongerust als we iets langer wegblijven, we hebben het dan erg naar ons zin!

 

 

 

Uw hond ook mee?

Kennismakingsgeprek:
Graag maak ik eerst bij u thuis kennis met u en uw hond. Tijdens deze ontmoeting neem ik de tijd om al uw vragen te beantwoorden en probeer ik zoveel mogelijk over uw hond te weten te komen.

Samen met u plan ik vervolgens een proefwandeling in. Het is voor uw hond best spannend zo’n eerste keer mee in de auto met andere honden. Daarnaast wil ik graag zien hoe uw hond los functioneert tussen de andere honden, fietsers, vee en overige recreanten. 

Iedere hond heeft wel een aandachtspunt, dus maakt u zich hier niet te druk over, maar omdat ik graag volledig op de hoogte wil zijn en zo goed mogelijk voorbereid een wandeling in ga, is deze proefwandeling van groot belang voor een geslaagde en plezierige wandeltijd met elkaar.

 

Wanneer niet?
Blijkt het dat uw hond niet sociaal vaardig is naar andere honden, mensen of niet naar mij?
Uw hond jaagt? Niet het commando “hier” kent? Dan kan uw hond helaas (nog) niet met mij mee op wandeling. Maar het goede nieuws is dat de meeste honden op allerlei leeftijden nog kunnen en willen leren.

Wilt u hier tijd en energie insteken samen met uw hond, dan denk ik graag met u mee voor een oplossing, zodat er een grote kans is dat uw hond uiteindelijk wel mee kan met DOG MEETS DOG!

 

Het vervoer

De hondenauto is voorzien van 3 ruime aparte compartimenten. In het begin zal uw hond alleen zitten, maar na enkele wandelingen zal uw hond waarschijnlijk niet anders willen dan samen zitten met een wandelmaatje.

De auto is ingericht volgens de veiligheidsvoorschriften van HUS Nederland, de branchevereniging voor hondenuitlaatservices.

De gehele auto wordt altijd voorzien van verse lucht door een elektrische luchtventilatie en er liggen rubberen matten op de vloeren waardoor de honden comfortabel kunnen zitten of liggen.


Uiteraard wordt de auto elke week grondig gereinigd en 1x per maand ontsmet en behandeld met omgevingsspray. 

 

 

 

© DOG MEETS DOG - Lisette van Doorn - Prinses Beatrixstraat 30  - 1231 XR Loosdrecht - 0614788135 - lisette@dogmeetsdog.nl

Gediplomeerde hondenuitlaatservice voor Loosdrecht en Hilversum - zuid